Noutati

FORD TRUCKS
Ford Trucks își extinde reteaua de service din România cu inca un service la Craiova
[23.10.2023]

AIC Trucks investește permanent în rețeaua de service Ford Trucks. Rețeaua de service Ford Trucks ajunge astfel la un număr total de 22, pentru a crește capacitatea de reparații.

La evenimentul de lansare al noului parteneriat au participat reprezentanti marcanti ai autoritatilor locale:

Dna Olguta Vasilescu – Primar al Municipiului Craiova

Dnul Cristian Sovaila – Secretar General al Consiliului Judetean Dolj

Alaturi de reprezentanti ai producatorului Ford Otosan din Craiova si parteneri din managementul Ford Trucks.

Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piata romaneasca, cu o cota de piata de 9%, lider de-a lungul timpului in  segmentele de vehicule pentru constructii si specializate.

 

Cefin Trucks anunță rezultatele de business 2022 și strategia pentru 2023: digitalizarea, dezvoltare de servicii financiare, noi game de produse și expansiunea rețelei de service sunt cheia creșterii Cefin Trucks.
[09.02.2023]

București, 8 Februarie 2022 Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks in Romania, a organizat Conferința anuală de Presă în data de 8 Februarie pentru anunțarea rezultatelor de business din 2022 și strategia pe termen scurt și lung în toate direcțiile de business. .

Cefin Trucks, livrează 65 de vehicule municipale Ford Trucks către Supercom pentru a fi folosite în județul Cluj
[31.01.2023]

București, 30 Ianuarie  Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea a 65 de vehicule municipale către un partener cu tradiție, compania SUPERCOM.

Cefin Trucks sărbătorește livrarea vehiculului Ford Trucks cu numărul 3000 în România și setează strategia pentru următoarele 3000 de unități
[28.11.2022]

București, 24 Noiembrie 2022  Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, sărbătorește livrarea vehiculului cu numărul 3000, prag atins în luna Noiembrie 2022.

Ford Trucks dezvăluie camionul său 100 % electric, care sprijină obiectivul ambițios al companiei: „până în 2030, 50% din camioanele Ford Trucks vândute în Europa vor avea emisii zero”
[20.09.2022]

Ford Trucks, singura marcă globală Ford de vehicule comerciale grele, a dezvăluit primul său camion 100 % electric complet nou în cadrul IAA Transportation 2022, cel mai important târg mondial de mobilitate, transport și logistică, care a avut loc în Hanovra, Germania, în perioada 20-25 septembrie.

Ford Trucks a dezvăluit strategia către zero emisii la IAA Transportation 2022 din Hanovra
[14.09.2022]

Ford Trucks, câștigător al prestigiosului premiu IToY de la Hanovra cu F-MAX în 2018, a fost prezent la IAA Transportation cu o surpriză, și anume strategia sa nouă către zero emisii, precum și tehnologii și inovații care vor contribui la competiția globală ca jucător distinctiv în producție , design și dezvoltare de produs.

Cefin Trucks anunță rezultatele de business 2021 și strategia pentru 2022: digitalizarea, serviciile financiare, creșterea eficientă a vânzărilor și expansiunea rețelei de service sunt cheia competitivității Cefin Trucks.
[28.01.2022]

Cefin Trucks a închis anul 2021 cu o cifră de afaceri de aproape 90 Mil Euro în creștere cu peste 30% față de 2020;

Ford Trucks a obținut o cotă de piață de 11.5% (conform Raport Inmatriculari DRCPIV Ian-Decembrie 2021)  și recâștigă poziția de lider în segmentul de construcții, câștigă poziția de lider în segmentul de Specializate și urcă în categoria Autotractoare ...

 

Cefin Trucks anunță livrarea unei flote  Ford Trucks F-MAX către Est Europa Expediții
[22.10.2021]

Cefin Trucks a sărbătorit livrarea primelor 20 de unități Ford Trucks F-MAX, din flota totală de 76 de unități către Est Europa Expediții

Cefin Trucks a atins în Iulie 2021, pragul de 2000 de vehicule Ford Trucks livrate în România

Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piața din România, urcând permanent în topul brandurilor de vehicule comerciale, la nivel de vânzări, cu o cotă de piață de 10.4% (conform Raport Inmatriculari DRCPIV Ian-Septembrie 2021) 

Cefin Trucks sărbătorește livrarea vehiculului Ford Trucks cu numărul 2000 în România
[01.09.2021]

Cefin Trucks a atins în Iulie 2021, pragul de 2000 de vehicule Ford Trucks livrate în România
Ford Trucks a devenit un brand stabil pe piața din România, urcând permanent în topul brandurilor de vehicule comerciale, la nivel de vânzări, cu o cotă de piață de 10.8% (conform Raport Inmatriculari DRCPIV Ian-iulie 2021) ;  
Cefin Trucks prevede o creștere și în 2021, cu ajutorul politicii sale orientate în jurul clientului, a planului de dezvoltare a rețelei de service și implementarea unui proces complex de digitalizare, care va facilita accesul tuturor celor implicați (clienți, furnizori, angajați și parteneri) la informații privind operațiunile și procesele companiei;

Cefin Trucks, lider în segmentul vehiculelor municipale,  livrează o flotă de 35 Autogunoiere compactoare Ford Trucks către compania AVE Bihor
[22.07.2020]

Cefin Trucks anunță livrarea in luna iulie a unei flote de 35 Autogunoiere compactoare  Ford Trucks, către AVE Bihor.
Cefin Trucks, lider în segmentul vehiculelor municipale, a atins o cotă de piață de 45,3% în acest segment, conform raport DRCPIV (ianuarie- iunie 2020).
Obiectivele Cefin Trucks pentru anul 2020 - depășirea pragului de 10% a cotei de piață Ford Trucks, în creștere de la 8,1% în 2019; susținerea poziției de lider in segmentul vehiculelor de construcții și municipale.

Cefin Trucks, lider în reparații de camioane, își mărește rețeaua de service-uri în România și integrează servicii aftersales pentru vehicule comerciale ușoare Ford
[27.05.2020]

Cefin Trucks, cel mai mare centru de reparații vehicule comerciale din București, cu peste 20 de ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci, devine și service autorizat pentru Ford vehicule comerciale ușoare.

Ford Trucks, alături de Societatea Națională  Crucea Roșie România
[27.03.2020]

În contextul în care traversăm o perioadă cu mari provocări pentru siguranța noastră și a celor din jur, Cefin Trucks se implică în societate, alăturându-se acțiunilor Societății Naționale Crucea Roșie România. Noul Ford F-MAX va fi astfel transportator al donațiilor primite de Crucea Roșie și distribuite către principalele spitale și centre ce au mare nevoie de ele.

Ford Trucks, lider pentru al doilea an consecutiv în segmentul vehiculelor municipale și de construcții
[27.02.2020]

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță că a menținut poziția de lider pe segmentul de vehicule municipale, dar și pe piața de vehicule pentru construcții, conform înmatriculărilor raportate de DRPCIV  în anul 2019. Obiectivul pentru 2020 este atingerea unei cote de piață de peste 10%, în urcare de la 8,1% în 2019, printr-o creștere organică ce ar trebui să situeze brandul Ford Trucks în topul primilor trei jucători din domeniu, raportat la volumele de camioane noi vândute în România până în anul 2021.

Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, în România
[28.11.2019]

Cefin Trucks anunță livrarea celui de-al 1.000-lea camion Ford Trucks către Grupul Selina din Oradea, în luna noiembrie 2019. Acest obiectiv a fost îndeplinit mai devreme de planificarea inițială, la doar 30 de luni de la începerea operațiunilor, în luna aprilie 2017;
Acesta este doar începutul: Cefin Trucks și-a propus să facă din Ford Trucks un brand lider în România și se angajează să livreze vehiculul numărul 2.000 în jumătate din timpul alocat pentru livrarea primelor 1.000 de unități: 15 luni.

Ford Trucks semnează un acord cu TIP Trailer Services pentru servicii post-vânzare în Europa de Vest
[27.08.2019]

După ce și-a stabilit prezența în Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Republica Turceasca, Ford Trucks continuă să se dezvolte cu noi dealeri pe piața europeană, accelerând, în același timp, eforturile de creștere a numărului de țări la 51 până în 2020. În urma succesului internațional al noului său tractor F-MAX, a cărui premieră mondială  a avut la Salonul internațional de autovehicule comerciale IAA de la Hanovra unde a câștigat premiul International Truck of the Year, Ford Trucks a ajuns la un acord pentru a crește rapid numărul punctelor de service din Europa de Vest.
În conformitate cu parteneriatul semnat între Ford Trucks și TIP Trailer Services, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii post-vânzare din Europa de Vest, TIP va oferi servicii de garanție, precum și servicii proactive pentru vehiculele Ford Trucks din regiune.

Ford Trucks a prezentat primul său concept de camion F-Vision la IAA Commercial Vehicles 2018
[27.05.2019]

Ford Trucks a dezvăluit camionul concept F-Vision, primul prototip cu conducere autonomă de nivel 4, la IAA Commercial Vehicles 2018 din Hannover, Germania. Oferind indicii despre vehiculele pe care Ford Trucks le va prezenta în viitor, F-Vision este proiectat ca un companion de drum care apreciază atât încărcătura pe care o transportă, cât și prioritățile oamenilor din și în jurul vehiculului, comunicând constant cu utilizatorul și mediul.

Camionul concept creat în studioul de design de la Centrul de Cercetare și Dezvoltare al lui Ford Otosan de la Sancaktepe de designerii și inginerii turci în doar patru luni a fost transformat din desene pe un ecran, într-un prototip fizic. Camionul, care poate comunica cu mediul înconjurător prin intermediul panoului frontal interactiv, este proiectat pentru a oferi un confort maxim utilizatorilor cu ferestre auto-nuațante în timpul condusului autonom.

ETRA introduce Ford Trucks ca partener oficial pentru ETRC FIA, ediția 2019
[20.05.2019]

Asociația Europeană a Curselor de Camioane (European Truck Racing Association, ETRA) este mândră să prezinte Ford Trucks drept noul partener pentru Campionatul European de Curse de Camioane FIA (Federația Internațională de Automobilism), ediția 2019.

Noul parteneriat prezintă Ford Trucks F-MAX drept camion oficial, un element central al inovării și al ingineriei de vârf din lumea extrem de competitivă a ETRC FIA.

Ford Trucks se va alătura grupului de parteneri progresiști și ambitioși din punct de vedere tehnic ai ETRC FIA după ce camionul oficial Ford Trucks F-MAX a fost numit recent Camionul Internațional al Anului 2019 (IToY) la Salonul pentru Vehicule Comerciale IAA din Hanovra.

Porți deschise pentru F-MAX, “International Truck of the year 2019”, în România
[12.04.2019]

F-MAX, care a devenit un element cheie al expansiunii globale a Ford Trucks, prin caracteristicile sale care redefinesc nivelul de concurență în industria de transport internațional, pornește la drum într-un turneu european ce va acoperi opt țări, cu o oprire de nouă zile în România. F-MAX va vizita trei orașe din țara noastră până pe 19 aprilie, fiind prezentat clienților în timpul evenimentelor F-MAX Open Days din București, Suceava și Timișoara.

Ford Trucks livrează primul F-max din România
[12.03.2019]

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea primului F-MAX (“Camionul Anului 2019”) către VESNA GS. Modelul este un F-MAX 1850 T automat, cu intarder, kit de basculare și climă in staționare. Compania care se ocupă cu comerțul și distribuția de acumulatori auto, VESNA GC din Cluj-Napoca, are în plan achiziția a două noi vehicule similare, în viitorul apropiat.

Cefin Trucks, pe cale să devină unul dintre cei mai mari jucători din piaţa camioanelor
[28.02.2019]

Strategia Cefin Trucks de a maximiza profitul clienţilor săi prin cea mai competitivă combinaţie de produse și servicii se dovedește corectă;
După numai 20 de luni de la începerea activităţii sale ca importator Ford Trucks în România, Cefin Trucks a atins în 2018 o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro și estimează o creștere de peste 20%, depășind 50 de milioane de euro în 2019, cu activităţile sale de vânzare și service.

 

Ford Trucks concureaza la Raliul Dakar, cel mai dificil maraton de off-road din lume
[07.01.2019]

VDR Truck Racing, echipa de raliu sprijinită de Ford Trucks, va concura pentru prima dată în Raliul Dakar din 2019. Două vehicule Ford Trucks din seria Ford Trucks Construction au fost special concepute pentru cea mai dificilă cursă din lume. Acestea vor fi conduse de Yves Rutten și Peter Van Delm, cei doi au concurat pentru prima dată în raliul Dakar în 2009.

Iarna va fi mai ușoară cu cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D
[04.12.2018]

Cefin Trucks, anunță livrarea a 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D către CNAIR, în cadrul contractului câștigat prin licitația publică cu numărul 170049 din 24.09.2016.

Autobasculantele 6x4 Ford Trucks sunt dotate cu Lamă pentru zapadă și Răspanditor de materiale antiderapante și urmează sa fie folosite de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

Vehiculul Comercial Ford Trucks cu numărul 500, livrat în România
[27.11.2018]

La 18 luni de la lansarea pe piața din România, Cefin Trucks anunță livrare celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks.

Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este livrat către ELISA EXPEDITII, o firma din Baia Mare specializată în activitatea de transport internațional.

“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks în România.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Cei mai buni șoferi Ford Truck sunt premiați pentru stilul de condus
[07.11.2018]

Ford Trucks Best Driver Challange la cea de a II-a Ediție

Cefin Trucks încheie cea de a II-a Ediție a Ford Trucks Best Driver Challange - competiție organizată pentru a pune în valoare aptitudinile șoferilor Ford Trucks precum și performanțele vehiculelelor comerciale grele Ford. Ediția s-a derulat în perioada 17 Septembrie – 17 Octombrie 2018 și a inclus două categorii de participare: Transport și Construcții.

Ford Trucks lansează F-MAX în România
[29.10.2018]

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România anunță lansarea noului model Ford Trucks F-MAX.

Câștigător al prestigiosului premiu International Truck of The Year 2019, oferit de un juriu ce reunește reprezentanți din 23 de țări europene, noul Ford Trucks F-MAX își propune să cucerească piața românească de vehicule comerciale.

F-MAX a însemnat până în prezent 5 ani de cercetare și dezvoltare în care au fost implicați 500 de ingineri Ford Otosan, peste 5 milioane de kilometri de testare rutieră, efectuată în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip.

Ford Trucks la TransLogistica EXPO
[25.09.2018]

În perioada 26-28 septembrie suntem prezenți la cea de a 4-a ediție – TransLogistica EXPO (cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și din SEE Europei) la Romexpo. 

Lansarea Noului AutoTractor Ford Trucks Câștigătorul International Truck of the Year 2019 (ITOY) Ford Trucks F-MAX - Confort, Putere, Eficiență și Tehnologie de Ultimă Oră
[20.09.2018]

Noua gamă Ford Trucks F-MAX este lansată la cea de a 67-a ediție a  IAA Commercial Vehicles din Hanovra, Germania. F-MAX preia numele legendarei serii F de la Ford și se impune prin dimensiune, nivel ridicat de confort și durabilitate. Aceste atribute au facut ca noul AutoTractor F-MAX să câștige prestigiosul premiu Truck of the Year, în competiția jurizată de 23 de specialiști din 23 de țări europene. Premiul marchează un succes remarcabil pentru noul F-Max.

F-MAX va stabili un nou punct de referință și se va impune printre cele mai importante mărci la nivel global în segmentul vehicule comerciale grele. Noul F-MAX a fost proiectat și testat de 500 de ingineri Ford Otosan pe o perioadă de 5 ani. Testele au fost efectuate în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip. Aceasta a implicat 15.500 de ore de testare în laborator și 5 milioane de kilometri de testare rutieră.

Ford Trucks livrează 14 autogunoiere compactoare către Financiar Urban
[01.08.2018]

Ford Trucks se impune pe piața vehiculelor comerciale specializate cu o gamă de vehicule robuste, simple, perfect adaptate pentru nevoile operatorilor din domeniul salubrității din România.

În seria noilor utilizatori de vehicule specializate Ford Trucks se înscrie și Financiar Urban, companie care în Aprilie 2018, după o atentă analiză a ofertelor disponibile pe piață optează pentru achiziția unei Autogunoiere Compactoare de 15 m3 montată pe șasiu Ford Trucks 1833DC. După două luni de utilizare, produsul convinge prin calitatea oferită și Financiar Urban achizitionează în luna Iulie 2018 înca 13 vehicule comerciale Ford Trucks Autogunoiere Compactoare montate pe șasiu Ford Trucks 1833DC.

Ford Trucks Best Driver Challange la finalul Primei Editii
[01.07.2018]

Când a fost organizată pentru prima dată această competiţie? Se deruleaza la nivel international sau este o initiativa locala?

Ford Trucks Best Driver Challange este o competiție organizată de Cefin Trucks în România pentru a valoriza aptitudinile șoferilor Ford Trucks. În cadrul concursului punem în valoare cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi și Construcții, și anume conducătorii auto ai acestor vehicule. Țin să menționez că în concurs s-au putut înscrie doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

ATP Exodus – noul partener Cefin Trucks  în rețeaua de distribuție Ford Trucks în România
[07.06.2018]

Marți 5 Iunie și Miercuri, 6 Iunie 2018, au avut loc evenimentele de deschidere oficială pentru marcarea parteneriatului Ford Trucks - ATP Motors, în Baia Mare și Oradea.

La evenimente, printre invitații, alături de reprezenții celor două companii, au participat : Vasile Moldovan - Prefect Maramureș, Alexandru Cosma - Subprefect Maramureș, Noemi Erika Vida – Viceprimar al Municipiul Baia Mare și Doru Dancuș - Vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 vehicule comerciale Ford Trucks către CNAIR
[15.05.2018]

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului semnat în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.

 
Ford Trucks – Calitatea înseamnă creșterea eficienței
[01.03.2018]

 

Ford Trucks se poziționează ca un veritabil partener pentru clienții săi prin furnizarea de servicii integrate.

Dincolo de produsul robust și fiabil, Ford Trucks oferă pe piață românească o serie de servicii special concepute pentru a răspunde cerințelor clienților săi, și mai mult decât atât, propune soluții inovatoare dezvoltate pentru a asigura creșterea eficienței în procesul specific de business.

Ford Trucks - un an în România, 4,5 milioane de euro investiți
[02.02.2018]

Cefin Trucks aniversează un an de activitate ca unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România. Construcția brandului Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4,5 milioane euro.

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin
[02.11.2017]

La câteva luni de la intrarea pe piața din România Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o serie de AutoTractoare de o înaltă performanță. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

 

Ford Trucks - o nouă livare de 10 vehicule municipale
[01.11.2017]

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING.

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, iar prin gama de Vehicule Specializate o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație devin partenerul de drum al operatorilor din domeniul salubrității.

Ford Trucks se impune pe piața Vehiculelor Municipale
[01.10.2017]

Interviu cu Virginia Maftei, Municipal and Specialized Vehicles Sales Manager Ford Trucks.

Ford Trucks și-a început operațiunile în România
[05.12.2016]

Cefin Trucks a fost numit importatorul și distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks în România. Activitatea noii operațiuni începe la sediul central al companiei, în București, și se va extinde prin rețeaua de distribuție a Cefin Trucks sau a unor parteneri special selectați în acest sens, rețea cu cel puțin opt locații până în anul 2018.