Vehiculul Comercial Ford Trucks cu numărul 500, livrat în România
[27.11.2018]

La 18 luni de la lansarea pe piața din România, Cefin Trucks anunță livrare celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks.

Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este livrat către ELISA EXPEDITII, o firma din Baia Mare specializată în activitatea de transport internațional.

“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks în România.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Cei mai buni șoferi Ford Truck sunt premiați pentru stilul de condus
[07.11.2018]

Ford Trucks Best Driver Challange la cea de a II-a Ediție

Cefin Trucks încheie cea de a II-a Ediție a Ford Trucks Best Driver Challange - competiție organizată pentru a pune în valoare aptitudinile șoferilor Ford Trucks precum și performanțele vehiculelelor comerciale grele Ford. Ediția s-a derulat în perioada 17 Septembrie – 17 Octombrie 2018 și a inclus două categorii de participare: Transport și Construcții.

Ford Trucks lansează F-MAX în România
[29.10.2018]

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România anunță lansarea noului model Ford Trucks F-MAX.

Câștigător al prestigiosului premiu International Truck of The Year 2019, oferit de un juriu ce reunește reprezentanți din 23 de țări europene, noul Ford Trucks F-MAX își propune să cucerească piața românească de vehicule comerciale.

F-MAX a însemnat până în prezent 5 ani de cercetare și dezvoltare în care au fost implicați 500 de ingineri Ford Otosan, peste 5 milioane de kilometri de testare rutieră, efectuată în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip.

Ford Trucks la TransLogistica EXPO
[25.09.2018]

În perioada 26-28 septembrie suntem prezenți la cea de a 4-a ediție – TransLogistica EXPO (cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și din SEE Europei) la Romexpo. 

Lansarea Noului AutoTractor Ford Trucks Câștigătorul International Truck of the Year 2019 (ITOY) Ford Trucks F-MAX - Confort, Putere, Eficiență și Tehnologie de Ultimă Oră
[20.09.2018]

Noua gamă Ford Trucks F-MAX este lansată la cea de a 67-a ediție a  IAA Commercial Vehicles din Hanovra, Germania. F-MAX preia numele legendarei serii F de la Ford și se impune prin dimensiune, nivel ridicat de confort și durabilitate. Aceste atribute au facut ca noul AutoTractor F-MAX să câștige prestigiosul premiu Truck of the Year, în competiția jurizată de 23 de specialiști din 23 de țări europene. Premiul marchează un succes remarcabil pentru noul F-Max.

F-MAX va stabili un nou punct de referință și se va impune printre cele mai importante mărci la nivel global în segmentul vehicule comerciale grele. Noul F-MAX a fost proiectat și testat de 500 de ingineri Ford Otosan pe o perioadă de 5 ani. Testele au fost efectuate în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip. Aceasta a implicat 15.500 de ore de testare în laborator și 5 milioane de kilometri de testare rutieră.

Ford Trucks livrează 14 autogunoiere compactoare către Financiar Urban
[01.08.2018]

Ford Trucks se impune pe piața vehiculelor comerciale specializate cu o gamă de vehicule robuste, simple, perfect adaptate pentru nevoile operatorilor din domeniul salubrității din România.

În seria noilor utilizatori de vehicule specializate Ford Trucks se înscrie și Financiar Urban, companie care în Aprilie 2018, după o atentă analiză a ofertelor disponibile pe piață optează pentru achiziția unei Autogunoiere Compactoare de 15 m3 montată pe șasiu Ford Trucks 1833DC. După două luni de utilizare, produsul convinge prin calitatea oferită și Financiar Urban achizitionează în luna Iulie 2018 înca 13 vehicule comerciale Ford Trucks Autogunoiere Compactoare montate pe șasiu Ford Trucks 1833DC.

Ford Trucks Best Driver Challange la finalul Primei Editii
[01.07.2018]

Când a fost organizată pentru prima dată această competiţie? Se deruleaza la nivel international sau este o initiativa locala?

Ford Trucks Best Driver Challange este o competiție organizată de Cefin Trucks în România pentru a valoriza aptitudinile șoferilor Ford Trucks. În cadrul concursului punem în valoare cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi și Construcții, și anume conducătorii auto ai acestor vehicule. Țin să menționez că în concurs s-au putut înscrie doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

ATP Exodus – noul partener Cefin Trucks  în rețeaua de distribuție Ford Trucks în România
[07.06.2018]

Marți 5 Iunie și Miercuri, 6 Iunie 2018, au avut loc evenimentele de deschidere oficială pentru marcarea parteneriatului Ford Trucks - ATP Motors, în Baia Mare și Oradea.

La evenimente, printre invitații, alături de reprezenții celor două companii, au participat : Vasile Moldovan - Prefect Maramureș, Alexandru Cosma - Subprefect Maramureș, Noemi Erika Vida – Viceprimar al Municipiul Baia Mare și Doru Dancuș - Vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 vehicule comerciale Ford Trucks către CNAIR
[15.05.2018]

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului semnat în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.

 
Ford Trucks – Calitatea înseamnă creșterea eficienței
[01.03.2018]

 

Ford Trucks se poziționează ca un veritabil partener pentru clienții săi prin furnizarea de servicii integrate.

Dincolo de produsul robust și fiabil, Ford Trucks oferă pe piață românească o serie de servicii special concepute pentru a răspunde cerințelor clienților săi, și mai mult decât atât, propune soluții inovatoare dezvoltate pentru a asigura creșterea eficienței în procesul specific de business.

Ford Trucks - un an în România, 4,5 milioane de euro investiți
[02.02.2018]

Cefin Trucks aniversează un an de activitate ca unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România. Construcția brandului Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4,5 milioane euro.

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin
[02.11.2017]

La câteva luni de la intrarea pe piața din România Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o serie de AutoTractoare de o înaltă performanță. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

 

Ford Trucks - o nouă livare de 10 vehicule municipale
[01.11.2017]

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING.

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, iar prin gama de Vehicule Specializate o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație devin partenerul de drum al operatorilor din domeniul salubrității.

Ford Trucks se impune pe piața Vehiculelor Municipale
[01.10.2017]

Interviu cu Virginia Maftei, Municipal and Specialized Vehicles Sales Manager Ford Trucks.

Ford Trucks și-a început operațiunile în România
[05.12.2016]

Cefin Trucks a fost numit importatorul și distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks în România. Activitatea noii operațiuni începe la sediul central al companiei, în București, și se va extinde prin rețeaua de distribuție a Cefin Trucks sau a unor parteneri special selectați în acest sens, rețea cu cel puțin opt locații până în anul 2018.