Ford Trucks - un an în România, 4,5 milioane de euro investiți
[02.02.2018]

Cefin Trucks aniversează un an de activitate ca unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România. Construcția brandului Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4,5 milioane euro.

Ford Trucks și-a început operațiunile în România
[01.12.2017]

Cefin Trucks a fost numit importatorul și distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks în România. Activitatea noii operațiuni începe la sediul central al companiei, în București, și se va extinde prin rețeaua de distribuție a Cefin Trucks sau a unor parteneri special selectați în acest sens, rețea cu cel puțin opt locații până în anul 2018.

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin
[02.11.2017]

La câteva luni de la intrarea pe piața din România Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o serie de AutoTractoare de o înaltă performanță. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

 

Ford Trucks - o nouă livare de 10 vehicule municipale
[01.11.2017]

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING.

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, iar prin gama de Vehicule Specializate o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație devin partenerul de drum al operatorilor din domeniul salubrității.

Ford Trucks se impune pe piața Vehiculelor Municipale
[01.10.2017]

Interviu cu Virginia Maftei, Municipal and Specialized Vehicles Sales Manager Ford Trucks.