Ford Trucks - o nouă livare de 10 vehicule municipale

[01.11.2017]

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING.

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, iar prin gama de Vehicule Specializate o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație devin partenerul de drum al operatorilor din domeniul salubrității.

Echipate cu noul motor Ford Ecotorq, garant al eficienței consumului de combustibil, gama de Vehicule Specializate Ford Trucks oferă unele dintre cele mai reduse costuri de operare. De asemenea, caracteristicile inovatoare ale vehiculelor municipale Ford Trucks asigură performanța serviciilor, precum și confortul și siguranța utilizatorilor.

Până în prezent, Ford Trucks a livrat deja un număr important de vehicule către 6 mari companii din domeniul salubrității.

“Suntem încântați de această livrare de 10 vehicule comerciale Ford Trucks către MUD RECYCLING, livrare care demonstrează competitivitatea produselor noastre și poziționează Ford Trucks ca leader pe piața Vehiculelor Municipale cu mai mult de 35 de vehicule comerciale livrate în ultimele 3 luni.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

“Ne păstrăm angajamentul de a asigura operatorilor de vehicule municipale produse concepute special pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce astfel o reală valoare adaugată serviciilor lor prin puterea vehiculelor Ford Trucks, prin consumul și costurile de întreținere și operare fără concurent, si nu în ultimul rând prin prețul competitiv.” mai adaugă domnul Albarosa.

“Ne bucurăm de intrarea pe piața din România a Ford Trucks – pentru noi s-au dovedit a fi combinația perfectă între caracteristicile tehnologice și eficiența din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea am achiziționat în prezent 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks, și putem spune că suntem doar la începutul acestui parteneriat.” declară domnul Bogdan Horia Hodoroagă, Administrator MUD RECYCLING.

Compactorul de 15 mc este montat pe un autoșasiu Ford Trucks, cu masa maximă autorizata de 18 T, motor Ford Ecotorq de 9 litri - 330 CP și transmisie manuala cu 8+1 trepte.

Asemenea întregii game de vehicule comerciale rutiere Ford Trucks, acesta este dotat cu noul sistem de frânare cu discuri și frână de motor. Noua tehnologie de frână de motor include o forță de frânare suplimentară prevăzută până la 340 kW la nivelul motorului, în funcție de tipul de motor.

În plus, vehiculele sunt echipate cu Programul Electronic de Stabilitate (ESP), care permite viraje în condiții de siguranță, Sistemul avansat de Frânare de Urgență (AEBS) pentru mai multă siguranță în cazul frânării bruște și Sistemul de avertizare în caz de părăsire a benzii (LDWS) care previne modificări involuntare ale benzii de circulație.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiența stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.