CEFIN TRUCKS a adus in Romania tehnologia

FORD TRUCKS

Motto:
Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs poate fi mai ieftin!

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani,  vine pe piața românească cu o gama completa de vehicule: Autotractoare, Vehicule pentru constructii si Vehicule Specializate.

Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motor Ford Ecotorq, transformă gama de vehicule Ford Trucks într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficienta stil condus) si funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent

Ford Trucks exista pe piata din Romania din decembrie 2016, prin unic importator si distribuitor Cefin Trucks. Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea si Cluj.

Gama de camioane Ford Trucks, adaptate afacerii tale

Asigura-ti competitivitatea cu gama completa de vehicule Ford Trucks.

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs poate fi mai ieftin!

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piata romaneasca cu o gama completa de vehicule: Autortractoare, Vehicule pentru constructii si Vehicule Specializate.

Consumul redus de combustibil, datorita puternicului motor Ford Ecotorq, transforma gama de camioane Ford Trucks intr-un jucator redutabil pe piata vehiculelor comerciale din Romania. Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS si un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta solutie profesionala de monitorizare permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de vehicul (kilometraj, consum, pozitie, eficienta, stil condus) si functioneaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent.