Lumea

FORD TRUCKS
TESTIMONIAL VIDEO - AVE Bihor - Zoltan Kovacs

Cu o flota care numara in total 38 de autogunoiere compactoare Ford Trucks compania AVE Bihor asigura colectarea gunoiului intr-o comunitate care depaseste 110.000 de locuitori. Zoltán Kovács, director General AVE Bihor, despre motivele care l-au determinat sa puna bazele parteneriatului cu Cefin Trucks.

VIDEO - #trucklife - clientii Ford Trucks

TruckLife si Ford Trucks va invita sa urmariti cateva secvente din testimonialele video ale partenerilor ce au ales Ford Trucks.

Selina Group 

Crucea Rosie Romana 

J.T. GROUP - Ford Trucks

Malex Thor

Polaris M Holding

TESTIMONIAL VIDEO - J.T. GROUP - Ford Trucks

Cand obiectivul companiei tale este “Zero Waste” pentru comunitatea in care iti desfasori activitatea, cea mai sigura solutie este sa alegi echipamente competitive si performante. Ionut Tudorache, CEO J.T. Grup din Tulcea povesteste ce anume le-a influentat decizia atunci cand au ales Ford Trucks pentru firma de salubritate pe care o conduce

TESTIMONIAL VIDEO - Crucea Rosie Romana - F-MAX Ford Trucks

Ford Trucks și Crucea Rosie Romana alături de persoanele aflate în dificultate din cauza pandemiei generate de COVID-19, fie că vorbim de pacienți sau medici.

TESTIMONIAL VIDEO - Selina Group - Ford Trucks

Pentru camioanele Ford Trucks niciun efort nu este prea mare, iar modul de lucru aplicat de compania Selina Grup poate deveni inspirație pentru cei care activează în sectorul construcțiilor. Cum este să pui umărul la construirea autostrăzilor din România și cât te poți baza pe puterea și robustețea vehiculelor din gama pentru construcții Ford Trucks, povestește dl. Dan Ovidiu Coloji directorul de logistică și transport al firmei.

PRESA - BURSA - Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 l “Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii, si in zona de Vehicule municipale”

Tara noastra a fost un pionier in Europa pentru Ford Trucks si reprezinta cea mai mare piata de export de pe continent, potrivit reprezentantilor Cefin Trucks. in plus, Ford Trucks estimeaza ca volumele companiei vor creste in 2020 cu peste 20%, intr-o piata ce va continua sa stagneze sau chiar sa scada pe fondul crizei declansate de pandemia de coronavirus.

Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks si Koray Kuvvet, managing director Europa de Est si Balcani pentru Ford Trucks ne-au acordat un interviu in care ne-au vorbit despre evolutia industriei camioanelor, despre planurile de dezvoltare ale companiei, dar si despre importanta tarii noastre in operatiunile Ford Trucks.

PRESA - UTILAJE SI CONSTRUCTII - FORD: pasiunea pentru inovaţie

Combinaţia între experienţa bogată a unuia dintre cei mai cunoscuţi importatori de camioane din România, Cefin Trucks și calitatea vehiculelor comerciale FORD, un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, a dus la cel mai fulminant succes de piaţă din România. Astfel, după numai un an de la lansarea pe piaţa din România, vehiculele municipale FORD Trucks au devenit lideri de piaţă.

Producător de camioane cu o experienţă de peste 50 de ani, dar și producător al motoarelor Ford Ecotorq, FORD Trucks nu a avut probleme să demonstreze că poate oferi cele mai reduse costuri de operare, un consum eficient de combustibil și bineînţeles, garantarea unei profitabilităţi deosebite pentru fiecare camion din flotă.

PRESA - EASY ENGINEERING -  Ford Trucks, camioane specializate, lider de piata pe segmentul de vehicule municipale

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru camioanele construite de Ford. Cu gama de Vehicule Specializate, o multitudine de caracteristici inovatoare devin partenerul ideal de drum. Costurile de operare reduse și noul motor Ford Ecotorq care asigură eficiența consumului de combustibil sunt garanțiile creșterii profitabilității pentru orice fel de activitate. Caracteristicile de înaltă tehnologie transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută și cresc eficiența serviciilor oferite.

Inovații tehnologice și ergonomice ies în evidență în cazul tuturor modelelor. De asemenea, este disponibilă o opțiune low liner (suprafață de încărcare coborâtă), cu un șasiu jos, care face ușoară încărcarea și descărcarea mărfii cu volum mare.

VIDEO - In dialog cu partenerii Ford Trucks - Aprilie 2020

TruckLife si Ford Trucks va invita sa urmariti o serie de testiomoniale ale partenerilor ce au ales Ford Trucks pentru afacerile lor.

George Marinescu, Director General Malex Thor.

TESTIMONIAL VIDEO - RS Roadrunners - Ford Trucks - Impreuna mergem mai departe

Si pentru firmele de constructii aceasta perioada este plina de provocari. Respectand toate normele de siguranta si protectie recomandate, Roadrunner Logistic isi continua cu succes activitatea, cu grija si responsabilitate fata de angajati si clienti.

TESTIMONIAL VIDEO - Salubritate Craiova - Ford Trucks - Impreuna mergem mai departe

Si pentru firmele de salubritate aceasta perioada este plina de provocari. Respectand toate normele de siguranta si protectie recomandate, Salubritatea Craiova asigura curatenia orasului, cu grija si responsabilitate fata de cetateni.

VIDEO - Stefano Albarosa - Impreuna mergem mai departe

Impreuna mergem mai departe! Asa gandim noi, Ford Trucks si asa gandesc si partenerii nostri, din domenii precum transporturi, constructii si curatenia orasului. Facem parte din segmente strategice, ce ajuta la bunul mers al economiei, astfel ca este nevoie de implicarea noastra.

VIDEO - In dialog cu partenerii Ford Trucks - Martie 2020

TruckLife si Ford Trucks va invita sa urmariti o serie de testiomoniale ale partenerilor ce au ales Ford Trucks pentru afacerile lor.

VIDEO - 1.000 camioane vandute - Noiembrie 2019

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunţă atingerea unui nou record: un total de 1.000 de camioane Ford Trucks livrate de companie, de la lansarea operațiunilor în România.

VIDEO - Eveniment Lansare Ford Trucks F-MAX - Octombrie 2019

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România anunță lansarea noului model Ford Trucks F-MAX.

Câștigător al prestigiosului premiu International Truck of The Year 2019, oferit de un juriu ce reunește reprezentanți din 23 de țări europene, noul Ford Trucks F-MAX își propune să cucerească piața românească de vehicule comerciale.

VIDEO - Lansare Ford Trucks F-MAX - Octombrie 2019

Evenimentul de lansare a camionului destinat transporturilor internationale - Ford Trucks F-MAX

VIDEO - 4142D Camion Ford Trucks Constructii

Consumul redus de combustibil, sistemul puternic de franare a motorului si durabilitatea extrema in toate conditiile de incarcare fac din acest model sa fie o alegere buna pentru sarcini grele.