Ford Trucks se impune pe piața Vehiculelor Municipale

[01.10.2017]

Interviu cu Virginia Maftei, Municipal and Specialized Vehicles Sales Manager Ford Trucks.

Ziua CARGO: Care este oferta Ford Trucks pe piața din România, în general? Ce modele și ce configurații aveți în oferta de Vehicule Municipale?

Virginia Maftei: Ford Trucks oferă 3 game de produse – Construcții, Vehicule Specializate și Autotractoare. Gama cu MTMA între 18 și 41 de tone se remarcă prin consum scă- zut de combustibil, servisare ușoară, posibilitatea montării unei varietăți de suprastructuri pentru solicitări diferite și preț competitiv.

Cu noua linie de camioane pentru construcții, Ford Trucks a fost premiat ca fiind cel de-al treilea cel mai bun brand la International Truck of the Year 2016. În domeniul Vehiculelor Municipale, venim cu o gamă largă, care include: autogunoiere cu capacități cuprinse între 15 – 23 mc, pe șasiu 4×2 sau 6×2 pentru transportul gunoiului menajer, automăturători, hooklift-uri și skip loadere pentru transportul containerelor, vehicule specializate echipate cu macara, platformă sau benă basculabilă.

Citeste integral interviul in ZIUA CARGO

 

La finalul lui 2016 Cefin Trucks a devenit importator si distribuitor exclusiv al gamei de produse Ford Trucks in Romania, oferind servicii de vanzare, post-vanzare si distributie de piese de schimb. Iar din mai 2017 din portofoliu fac parte si autovehiculele pentru uz municipal, din care s-au livrat deja 10 unitati, urmand ca pana la final de an sa se ajunga la cel putin 35 - cea mai mare parte deja contractate. Cei mai multi clienti de pe acest segment sunt firme private care participa apoi cu vehiculele respective la licitatiile organizate de municipalitati pentru servicii de salubritate.

Citeste integral interviul si in TRAFICMEDIA