Vehiculul Comercial Ford Trucks cu numărul 500, livrat în România

[27.11.2018]

La 18 luni de la lansarea pe piața din România, Cefin Trucks anunță livrare celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks.

Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este livrat către ELISA EXPEDITII, o firma din Baia Mare specializată în activitatea de transport internațional.

“Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comecial Ford Trucks în România.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Îi mulțumim domnului Sorin Muresan, Administrator Elisa Expediții, pentru încrederea acordată și ne bucurăm să îl avem alături de noi la această celebrare! Suntem convinși că parteneriatul nostru va fi de lungă durată.” declara Stafano Alabrosa, CEO Cefin Trucks.

“Principalele avantaje care m-au determinat să fac această alegere au fost consumul și fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Pe de altă parte, marca Ford mi-a câștigat încrederea prin întrega gama de vehicule oferite. Îmi doresc un parteneriat de lungă durată cu Ford Trucks și estimez că anul viitor voi fi unul dintre clienții noului Ford Trucks F-MAX.” declară domnul Sorin Muresan, Administrator Elisa Expediții.

Autotractorul Ford Trucks XHR 1848T este conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii si lungi, mizând pe creșterea rentabilității și eficienței prin caracteristicile oferite: motorul Ecotorq de 480 CP cu o putere de tracțiune impresionantă și un cuplu de 2500 Nm, precum și transmisia automată în 12 trepte care asigură un consum de combustibil optimizat pentru orice condiții de utilizare.

Sistemul LDWS - Sistem de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație, AEBS - Sistem Avansat de Frânare de Urgență, ESP - Program Electronic de Stabilitate si Sistemele Auxiliare de Frânare generează atât creșterea eficienței în utlizare cât și creșterea confortul și siguranței șoferului.

Ford Trucks deține în prezent o cotă de piață de 3.4% din piața de vehicule comerciale grele, defalcată după cum urmează: 24% cota de piață pe segmentul Construcții, 11% pe segmentul Vehicule Specializate și 1.23% din segmentul de Autotractoare.

Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizează o cotă de piață de 5% pe piața de vehicule comerciale grele, detaliată astfel: 25% cotă de piață pe segmentul Construcții, 10.5% pe segmentul Vehicule Specializate și 2.5% din segmentul de Autotractoare.

 

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele, din lume. Produc o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford. Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CIS), și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe 3 continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford.

 

Despre Cefin Trucks:

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Reteaua de distribuție și asistență tehnică este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

 

Detalii suplimentare puteți obţine la:

Iuliana COMAN
Marketing Manager

tel.: +40 21 202 60 00
mobil: +40 758 034 686
email: iuliana.coman@cefin.com