Ford Trucks

IAA Transportation 2022 in Hannover Ford Trucks va dezvălui strategia către zero emisii la IAA Transportation 2022 din Hanovra

Ford Trucks, câștigător al prestigiosului premiu IToY de la Hanovra cu F-MAX în 2018, a fost prezent la IAA Transportation cu o surpriză, și anume strategia sa nouă către zero emisii, precum și tehnologii și inovații care vor contribui la competiția globală ca jucător distinctiv în producție, design și dezvoltare de produs.

Ford Trucks a prezentat soluțiile de transport fără emisii CO2, noi specificații și caracteristici, precum tehnologii de mobilitate și conectivitate, oferind mai mult confort și eficiență în exploatare.

Bazându-se pe mai mult de o jumătate de secol de experiență și dezvoltare continua a produselor în domeniul camioanelor de peste 17 t, Ford Trucks duce tehnologiile de nouă generație la următorul nivel. În cadrul 2022 IAA Transportation, Ford Trucks a prezentar noile sale variante de produse, lansate în peste 40 de țări, plus actualizările în servicii și tehnologii.

Ford Trucks oferă soluții de transport mai sigure, mai rapide și mai eficiente.