OFERTA DE

CAP TRACTOR FORD

Noul Autotractor Ford 1848T este un simbol al puterii și al fascinației drumului către depărtări.

Conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe lungi, 1848T crește rentabilitatea și eficiența prin toate caracteristicile sale.

Motorul de 480 CP oferă o putere de tracțiune impresionantă, cu un cuplu de 2500 Nm, iar transmisia automată în 12 trepte, caracteristică standard, facilitează cea mai bună utilizare a acestei puteri, asigurând performanțe de top și un consum de combustibil optimizat pentru orice condiții de utilizare.

Prezentare

Transportul pe distante mari, pe drumuri internaționale și interurbane, nu este ușor de realizat. Este greu să învingi concurența acerbă și să gasești un partener puternic pentru transportul mărfii.

Seria de capete tractor Ford Trucks oferă o performanță înalta, cu un consum redus de combustibil, datorită motorului Ecotorq puternic. Intervalele lungi între intervențiile în service și compatibilitatea cu diferite opțiuni de semiremorci transformă gama de Autotractoare în partenerul tău loial de afaceri de-a lungul întregului drum.

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice care îmbunătățește calitatea exploatării de către conducătorul auto, orice versiune de cap tractor Ford Trucks va deveni cel mai de încredere partener pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe medii și lungi. 

Competitivitatea acestei game va influența în scurt timp costurile voastre operaționale.

Motor

Inima gamei de Autotractoare Ford Trucks este reprezentată de tehnologia Ecotorq.

Conceput de inginerii de la Ford, motorul de 13 litri Euro 6 livrează performanța și economie, constituind în același timp o soluție tehnologica prietenoasă cu mediul înconjurător.
Motorul Ecotorq de 13 litri este disponibil în două opțiuni diferite de putere:

  • Varianta de 420 CP oferă o putere de tracțiune impresionantă cu o capacitate maximă de generare a cuplului de 2150 Nm
  • Varianta de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm oferă performanțe imbatabile cu un consum foarte redus de combustibil.

O astfel de putere este ținută sub control cu frana de motor integrată, care înseamnă o putere de frânare auxiliară la nivelul motorului de 340 kW. Frana de motor este furnizată ca o caracteristică standard pentru ambele versiuni de putere a motorului.

Motorul Ecotorq este dotat cu numeroase tehnologii inovatoare, care asigura un echilibru ideal intre performanță și economie. Sistemul de Recirculare a Gazelor de Evacuare, Turbocompresorul cu Geometrie Variabila, Sistemul de Injectie Directa Common-rail și Unitatea Electronică Inteligentă de Control sporesc eficiența utilizării fiecarei picături de combustibil.

Motoarele create de Ford sunt prietenoase cu mediul înconjurator: normele stricte Euro 6 sunt îndeplinite cu ușurință cu emisiile foarte scăzute de oxid de azot (NOx) și pulberi în suspensie.

Caracteristici

LDWS: Sistem de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație
Orice conducător auto poate fi distras în timpul curselor de lungă durată. Din fericire, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulație nu este niciodată distras. Acesta va avertiza sonor daca camionul parasește involuntar banda, menținând siguranța conducatorului auto și a camionului.

AEBS: Sistem Avansat de Frânare de Urgență
Se poate să nu fie întotdeauna posibil să reacționezi rapid la pericolele care apar neasteptat. Sistemul automat de frânare de urgență frânează automat pentru tine, oferind siguranța atunci când distanța este prea scurtă.

ESP: Program Electronic de Stabilitate
Programul Electronic de Stabilitate (ESP) previne deraparea capului tractor în diferite condiții rutiere și de climă. Oferit ca o dotare standard, sistemul ESP asigură păstrarea benzii de circulație, prin aplicarea frânei numai la roata care derapează și prin reducerea cuplului motorului, atunci când este necesar. Sistemul ESP poate fi dezactivat cu ușurință cu ajutorul butonului de pe tabloul de bord.

Sisteme auxiliare de frânare
Puterea mare care vă permite să transportați cele mai grele mărfuri este ținută sub control cu ajutorul Sistemelor Auxiliare de Frânare ale gamei de Autotractoare marca Ford.
Oferită ca o caracteristică standard, noua frână de motor integrată asigură o putere de frânare suplimentară de 340 kW. Sistemul de frânare al motorului acționează în diferite moduri de intensitate, care permit conducătorului auto să beneficieze de forța corectă de fânare, deoarece solicitarea frânei diferă în funcție de diferitele condiții de încărcare a vehiculului. Frâna de motor asigură, de asemenea, viteză constantă în timpul deplasării în modul de menținere a vitezei.
Sistemul suplimentar de frânare acționat electromagnetic și hidraulic, oferit ca o caracteristică opțională, satisface toate așteptările acțiunii de frânare cu o capacitate de putere de 600 kW. În astfel de condiții dificile precum coborârea vehiculului încărcat cu marfă, acesta previne utilizarea inutilă a frânelor de serviciu, și oferă un mare avantaj prin extinderea duratei de exploatare.
Sprijinind utilizarea eficientă a frânei de motor și a sistemului de frânare acționat hidraulic, Sistemul Inteligent de Gestionare a Frânei poate fi activat cu ajutorul butonului de pe panoul frontal. Această caracteristică asigură cea mai bună utilizare a frânelor auxiliare și se asigură că frânele de serviciu sunt întotdeauna pregătite pentru situații de urgență extinzând durata de exploatare.
De asemenea, puteți controla frânele auxiliare manual, folosind maneta de acționare chiar de lângă volan, fără a activa Sistemul Inteligent de Gestionare a Frânei.
Datorită funcției Bremsomat, puteți stabili viteza de coborâre sau în regim de autostradă, și vă puteți asigura că frâna de motor și sistemul de frânare hidraulic sunt acționate simultan pentru ca vehiculul să mențină viteza dorită.

EBS: Sistem de Frânare Electronic
Sistemul de Frânare Electronic coordonează ABS, ASR, Hill Launch Assist și frâna remorcii.
Sistemul de frânare anti blocare (ABS) și de control automat a tracțiunii (ASR) previne deraparea cauciucurilor în timpul frânelor bruște, sporind siguranța rutieră și prelungirea duratei de viață a sistemului de transmisie și a roților.
Funcția Hillholder asigură plecarea din rampe abrupte, chiar atunci când autotractorul este încărcat. Chiar dacă se elibereaza frâna, frânarea continuă până când se creează un cuplu suficient pentru ca vehiculul să pornească.
Prin urmare, vehiculul nu poate derapa în sens invers asigurând faptul că ambreiajul și sistemul de transmisie sunt protejate. Frâna remorcii asigură de asemenea conexiunea sigură între vehicul și remorcă.
Frâna de motor este prevăzută ca o caracteristică standard pentru toate Autotractoarele marca Ford.

Prin maneta de operare frână de motor și sistemul de frânare acționat hidraulic se pot activa manual frânele auxiliare, sau permite conducatorului vehiculului să le actioneze în regim automat.

Cabina

Confortul existent în conducerea Seriei Cap Tractor marca Ford este ușor de recunoscut chiar și la prima vedere.
Parasolarul face confortabilă călătoria în timpul zilei, în timp ce sistemul frontal de lumini și luminile de ceață adăugă un plus de confort condusului pe timpul nopții. Oglinzile laterale cu unghiuri vizuale mari sporesc confortul necesar condusului și parcării vehiculului. Cabina cu suspensie pneumatică permite confortul de durată chiar și pe teren accidentat.

Faceți primul pas în Autotractorul marca Ford pe treptele sale late și iluminate. Plafonul înălțat care combină funcționalitatea și estetica extinde spațiul de locuit în cabină. Scaunul confortabil al șoferului reprezintă cheia unei călătorii plăcute.
Scaunul încălzit al șoferului cu tetiere integrate, centura de siguranță, suportul lombar și cotiera mențin poziția de conducere ideală care oferă o experiență de conducere confortabilă.

Accesați ventilația prin plafon folosind trapa acționată electric, fără a fi nevoie să vă ridicați de pe scaun și reglați temperatura cabinei după cum doriți, folosind instalația de aer condiționat sau filtrul de polen. Sistemul de încălzire suplimentar din cabină oferă un spațiu de locuit confortabil pe vreme rece.
Spațiul de locuit vast oferit de plafonul foarte înalt vă permite să vă bucurați de confortul sporit al unei camere în timpul opririlor pentru odihnă. Puteți trage draperiile și citi ziarul folosind lampa de citit, vă puteți odihni pe patul confortabil și puteți regla temperatura cabinei fără să vă ridicați.

Accesați toate informațiile de care aveți nevoie în timp ce conduceți, deoarece tabloul de bord electronic și  computerul de bord sunt luminate de îndată ce porniți contactul. Computerul de bord afișează date importante de la nivelul de Adblue la consumul de combustibil instantaneu, de la informații legate de viteză la orele de funcționare a motorului. Tabloul de bord ergonomic și funcția de menținere a vitezei constante (Cruise Control) vă ajută să vă simțiți mai confortabil în călătoriile pe distanțe lungi.

Toate aceste caracteristici standard de confort premium vor face călătoriile de lungă durată mai liniștite pentru dumneavoastră.

MODEL
Cabina
Configuratie axe
Suspensie spate
Motor
Putere motor
Cuplu
Capacitate cilindrica
Putere frana motor
Intarder
Transmisie
1842T
CC
4x2
Pneumatica
13L 420CP
309kW
2150Nm
12.7 litri
340kW
O
12 viteze
1842T
CC
4x2
Pneumatica
13L 420CP
309kW
2150Nm
12.7 litri
340kW
O
16 viteze
1848T
CC
4x2
Pneumatica
13L 480CP
353KW
2500Nm
12.7 litri
340kW
O
12 viteze
3542T
DC
6x4
-
13L 420CP
309kW
2150Nm
12.7 litri
340kW
-
16 viteze

DC: Day Cab / LR: Low Roof Sleeper Cab / CC: Double Cab
S: Standard / O: Optional

DC: Day Cab / LR: Low Roof Sleeper Cab / CC: Double Cab
S: Standard / O: Optional

Transportul pe distante mari, pe drumuri internaționale și interurbane, nu este ușor de realizat. Este greu să învingi concurența acerbă și să gasești un partener puternic pentru transportul mărfii.

Seria de capete tractor Ford Trucks oferă o performanță înalta, cu un consum redus de combustibil, datorită motorului Ecotorq puternic. Intervalele lungi între intervențiile în service și compatibilitatea cu diferite opțiuni de semiremorci transformă gama de Autotractoare în partenerul tău loial de afaceri de-a lungul întregului drum.

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice care îmbunătățește calitatea exploatării de către conducătorul auto, orice versiune de cap tractor Ford Trucks va deveni cel mai de încredere partener pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe medii și lungi. 

Competitivitatea acestei game va influența în scurt timp costurile voastre operaționale.

Inima gamei de Autotractoare Ford Trucks este reprezentată de tehnologia Ecotorq.

Conceput de inginerii de la Ford, motorul de 13 litri Euro 6 livrează performanța și economie, constituind în același timp o soluție tehnologica prietenoasă cu mediul înconjurător.
Motorul Ecotorq de 13 litri este disponibil în două opțiuni diferite de putere:

  • Varianta de 420 CP oferă o putere de tracțiune impresionantă cu o capacitate maximă de generare a cuplului de 2150 Nm
  • Varianta de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm oferă performanțe imbatabile cu un consum foarte redus de combustibil.

O astfel de putere este ținută sub control cu frana de motor integrată, care înseamnă o putere de frânare auxiliară la nivelul motorului de 340 kW. Frana de motor este furnizată ca o caracteristică standard pentru ambele versiuni de putere a motorului.

Motorul Ecotorq este dotat cu numeroase tehnologii inovatoare, care asigura un echilibru ideal intre performanță și economie. Sistemul de Recirculare a Gazelor de Evacuare, Turbocompresorul cu Geometrie Variabila, Sistemul de Injectie Directa Common-rail și Unitatea Electronică Inteligentă de Control sporesc eficiența utilizării fiecarei picături de combustibil.

Motoarele create de Ford sunt prietenoase cu mediul înconjurator: normele stricte Euro 6 sunt îndeplinite cu ușurință cu emisiile foarte scăzute de oxid de azot (NOx) și pulberi în suspensie.

LDWS: Sistem de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație
Orice conducător auto poate fi distras în timpul curselor de lungă durată. Din fericire, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulație nu este niciodată distras. Acesta va avertiza sonor daca camionul parasește involuntar banda, menținând siguranța conducatorului auto și a camionului.

AEBS: Sistem Avansat de Frânare de Urgență
Se poate să nu fie întotdeauna posibil să reacționezi rapid la pericolele care apar neasteptat. Sistemul automat de frânare de urgență frânează automat pentru tine, oferind siguranța atunci când distanța este prea scurtă.

ESP: Program Electronic de Stabilitate
Programul Electronic de Stabilitate (ESP) previne deraparea capului tractor în diferite condiții rutiere și de climă. Oferit ca o dotare standard, sistemul ESP asigură păstrarea benzii de circulație, prin aplicarea frânei numai la roata care derapează și prin reducerea cuplului motorului, atunci când este necesar. Sistemul ESP poate fi dezactivat cu ușurință cu ajutorul butonului de pe tabloul de bord.

Sisteme auxiliare de frânare
Puterea mare care vă permite să transportați cele mai grele mărfuri este ținută sub control cu ajutorul Sistemelor Auxiliare de Frânare ale gamei de Autotractoare marca Ford.
Oferită ca o caracteristică standard, noua frână de motor integrată asigură o putere de frânare suplimentară de 340 kW. Sistemul de frânare al motorului acționează în diferite moduri de intensitate, care permit conducătorului auto să beneficieze de forța corectă de fânare, deoarece solicitarea frânei diferă în funcție de diferitele condiții de încărcare a vehiculului. Frâna de motor asigură, de asemenea, viteză constantă în timpul deplasării în modul de menținere a vitezei.
Sistemul suplimentar de frânare acționat electromagnetic și hidraulic, oferit ca o caracteristică opțională, satisface toate așteptările acțiunii de frânare cu o capacitate de putere de 600 kW. În astfel de condiții dificile precum coborârea vehiculului încărcat cu marfă, acesta previne utilizarea inutilă a frânelor de serviciu, și oferă un mare avantaj prin extinderea duratei de exploatare.
Sprijinind utilizarea eficientă a frânei de motor și a sistemului de frânare acționat hidraulic, Sistemul Inteligent de Gestionare a Frânei poate fi activat cu ajutorul butonului de pe panoul frontal. Această caracteristică asigură cea mai bună utilizare a frânelor auxiliare și se asigură că frânele de serviciu sunt întotdeauna pregătite pentru situații de urgență extinzând durata de exploatare.
De asemenea, puteți controla frânele auxiliare manual, folosind maneta de acționare chiar de lângă volan, fără a activa Sistemul Inteligent de Gestionare a Frânei.
Datorită funcției Bremsomat, puteți stabili viteza de coborâre sau în regim de autostradă, și vă puteți asigura că frâna de motor și sistemul de frânare hidraulic sunt acționate simultan pentru ca vehiculul să mențină viteza dorită.

EBS: Sistem de Frânare Electronic
Sistemul de Frânare Electronic coordonează ABS, ASR, Hill Launch Assist și frâna remorcii.
Sistemul de frânare anti blocare (ABS) și de control automat a tracțiunii (ASR) previne deraparea cauciucurilor în timpul frânelor bruște, sporind siguranța rutieră și prelungirea duratei de viață a sistemului de transmisie și a roților.
Funcția Hillholder asigură plecarea din rampe abrupte, chiar atunci când autotractorul este încărcat. Chiar dacă se elibereaza frâna, frânarea continuă până când se creează un cuplu suficient pentru ca vehiculul să pornească.
Prin urmare, vehiculul nu poate derapa în sens invers asigurând faptul că ambreiajul și sistemul de transmisie sunt protejate. Frâna remorcii asigură de asemenea conexiunea sigură între vehicul și remorcă.
Frâna de motor este prevăzută ca o caracteristică standard pentru toate Autotractoarele marca Ford.

Prin maneta de operare frână de motor și sistemul de frânare acționat hidraulic se pot activa manual frânele auxiliare, sau permite conducatorului vehiculului să le actioneze în regim automat.

Confortul existent în conducerea Seriei Cap Tractor marca Ford este ușor de recunoscut chiar și la prima vedere.
Parasolarul face confortabilă călătoria în timpul zilei, în timp ce sistemul frontal de lumini și luminile de ceață adăugă un plus de confort condusului pe timpul nopții. Oglinzile laterale cu unghiuri vizuale mari sporesc confortul necesar condusului și parcării vehiculului. Cabina cu suspensie pneumatică permite confortul de durată chiar și pe teren accidentat.

Faceți primul pas în Autotractorul marca Ford pe treptele sale late și iluminate. Plafonul înălțat care combină funcționalitatea și estetica extinde spațiul de locuit în cabină. Scaunul confortabil al șoferului reprezintă cheia unei călătorii plăcute.
Scaunul încălzit al șoferului cu tetiere integrate, centura de siguranță, suportul lombar și cotiera mențin poziția de conducere ideală care oferă o experiență de conducere confortabilă.

Accesați ventilația prin plafon folosind trapa acționată electric, fără a fi nevoie să vă ridicați de pe scaun și reglați temperatura cabinei după cum doriți, folosind instalația de aer condiționat sau filtrul de polen. Sistemul de încălzire suplimentar din cabină oferă un spațiu de locuit confortabil pe vreme rece.
Spațiul de locuit vast oferit de plafonul foarte înalt vă permite să vă bucurați de confortul sporit al unei camere în timpul opririlor pentru odihnă. Puteți trage draperiile și citi ziarul folosind lampa de citit, vă puteți odihni pe patul confortabil și puteți regla temperatura cabinei fără să vă ridicați.

Accesați toate informațiile de care aveți nevoie în timp ce conduceți, deoarece tabloul de bord electronic și  computerul de bord sunt luminate de îndată ce porniți contactul. Computerul de bord afișează date importante de la nivelul de Adblue la consumul de combustibil instantaneu, de la informații legate de viteză la orele de funcționare a motorului. Tabloul de bord ergonomic și funcția de menținere a vitezei constante (Cruise Control) vă ajută să vă simțiți mai confortabil în călătoriile pe distanțe lungi.

Toate aceste caracteristici standard de confort premium vor face călătoriile de lungă durată mai liniștite pentru dumneavoastră.

DC: Day Cab / LR: Low Roof Sleeper Cab / CC: Double Cab
S: Standard / O: Optional

iti stam la dispozitie cu servicii de top. suna-ne acum